Mali princ

Šolski plesni skupini OŠ Črni Vrh sta bili del plesne predstave Mali princ, ki ga je organiziral in izvedel plesni klub EL 1, plesna scena. Najprej je zaplesala skupina učenk od 1. do 3. razreda, nato pa še učenke od 4. do 9. razreda. En del sta skupini zaplesali skupaj. S strani občinstva so prejele velik aplavz, med njimi je bila tudi ravnateljica OŠ Črni Vrh, ga. Karmen Simonič Mervic.

Zarošene oči, nasmehi na obrazih, bučni aplavzi, vzkliki, lepi komentarji, pohvale in spodbudne besede so izjemna potrditev, da znate/znamo gledati s srcem in da smo skupaj na pravi poti.

Plesna predstava Mali princ se je odvila v Ajdovščini v izvedbi Plesnega kluba EL 1, plesna scena, v četrtek in petek, 12. in 13. maja 2022. V četrtek je potekala ena predstava, v petek pa dve. Na vseh treh plesnih predstavah so se predstavile tri tekmovalne skupine, dueti in solo tekmovalka. Med njimi pa so s svojimi točkami navdušile tudi šolske skupine osnovnih šol z Goriške, kjer plesne korake učita Elena Mikuž in Urša Brecelj. Zahvala gre tudi Petru Avbarju za scenarij in tehnično podporo.