Nogometni turnir v Idriji

Zadnji vikend v februarju so se nekateri učenci naše osnovne šole udeležili nogometnega turnirja v Idriji. Turnir je organiziral nogometni klub Ledine, ki med drugim omogoča tudi treninge na OŠ Črni Vrh. Turnirja se je preko celega vikenda udeležilo preko 500 otrok iz cele Slovenije.

V soboto, 25.2.2023 so se trije učenci iz prvega in četrtega razreda pridružili soigralcem iz NK Ledine in tekmovali v svojih starostnih kategorijah. 

V nedeljo, 26.2.2023 pa se je turnirja za otroke do devet let udeležila ekipa v celoti sestavljena iz otrok OŠ Črni Vrh. Deset otrok (med njimi tudi dve dekleti) se je na prvem skupnem turnirju merilo proti vrstnikom iz Rovt, Goriških Brd in Idrije. Po dveh porazih in neodločenem izidu se je za njih tekmovanje zaključilo v skupinskem delu. Otroci so pokazali veliko mero borbenosti, dobrih potez in veselja do igre, pri čemer so jih na tribuni spremljali tudi njihovi starši. Prostora za napredek pa je še ogromno, za kar se bodo mladi nogometaši trudili na naslednjih treningih.

Kdor se nam pri tem želi pridružiti, je vabljen v telovadnico OŠ Črni Vrh. Treningi za otroke do četrtega razred potekajo ob petkih med 16:00 in 18:00, za otroke od petega do devetega razreda pa ob ponedeljkih med 16:30 in 18:00.

Lep nogometni pozdrav!

Zapisal: Matic Rudolf
Foto: Tadeja Bonča