OBVESTILO za prvi šolski dan

Drage učenke in učenci, dragi starši, poletje se poslavlja in novo šolsko leto je pred vrati.

V šoli smo nanj pripravljeni, pripravljen je program dela, šola je temeljito počiščena, premaknili smo pohištvo in razrede prilagodili našemu šestemu razredu, ki je najštevilčnejši na šoli. Med nami bomo pozdravili novega profesorja angleščine, gospoda Primoža Čibeja, ki bo tudi razrednik devetošolcem. V šoli prvega septembra pričakujemo 152 učenk in učencev.

Želimo si, da bomo lahko skupaj uresničili pripravljen program, in da se bomo znali skupaj z odgovornostjo do svojega zdravja in s tem spoštovanjem zdravja drugega, spoprijemati z epidemijo COVID19.

PRVI DAN POUKA V ŠOLSKEM LETU 2022/23

Prvi šolski dan bo v četrtek, 1. 9. 2022, pouk bomo začeli ob 7.30.

Prvošolci bodo prišli v šolo skupaj s starši ob 8. uri.

Po himni in pozdravu ravnateljice v avli šole, bo prva ura razredna ura v matičnih učilnicah. Pouk bo potekal po urniku, ki ga najdete na spletni strani pod zavihkom učenci. Pouk izbirnih predmetov in neobveznih izbirnih predmetov in pouk individualne in skupinske pomoči ter dodatne strokovne pomoči se bo pričel v ponedeljek, 5. 9. 2022.

Malica bo prvi šolski dan organizirana za vse učence. Kosilo bo že prvi dan, prijave bomo zbrali takoj zjutraj.

Varstvo vozačev bo organizirano zjutraj od 6.30 dalje ter  6.,7.in 8. šolsko uro do odhoda šolskih prevozov.

Podaljšano bivanje za prijavljene učence od 1. do 5. razreda bo potekalo po urniku. Prvošolčki prvi dan odidejo iz šole skupaj s starši.

Avtobusi bodo vozili po voznem redu, ki bo objavljen na spletni strani pod zavihkom učenci. Na poti v šolo celo šolsko leto upoštevajte cestno-prometna pravila. Hodite v koloni eden za drugim, ob robu ceste. Kadar mimo pelje avto, se ustavite in počakajte, da vas avto obvozi. Če prihajate v šolo s kolesom, upoštevajte vsa cestno-prometna in uporabljate čelado.

Tako prvi dan, kot vse ostale dni v letu, v šolo prihajajo le zdravi učenci.

V šolo učenci vstopajo sami, brez staršev. Prevzem ključkov za garderobne omarice je v avli pri razredniku.

V šoli so obvezni šolski copati. V telovadnici učenci uporabljajo športne copate. Tako kot lani, za izhode med glavnim odmorom, pripravite natikače za zunaj. 

Drage učenke in učenci, dragi starši, želimo vam uspešno in zdravo šolsko leto 2022/23.

Kolektiv OŠ Črni Vrh