Športno-zabavna prireditev je …

… v četrtek, 11. 4. 2024, v telovadnici Osnovne šole Črni Vrh postregla s pestrim dogajanjem. Telovadnico so tokrat zasedli mladi športniki, ki poleg tega, da obiskujejo šolo v Črnem Vrhu tudi redno trenirajo  v različnih športnih klubih.

Letos se je s svojo dejavnostjo predstavilo sedem športnih klubov:

El1na plesna scena – pod vodstvom trenerke Elene Mikuž, Karate klub Kolektor – pod vodstvom trenerja Jerneja Severja, SK Javornik – pod vodstvom predsednika kluba Tadeja Rupnika, MBK Črni Vrh – pod vodstvom trenerja Tadeja Podgornika, Nogometni klub Ledine – pod vodstvom  trenerja Matica Rudolfa, Košarkarski klub Hidria – pod vodstvom trenerja in odličnega igralca Simona Tratnika ter Lokostrelski klub Logatec – pod vodstvom trenerke Ande Ovsec.

Kot posebne  gostje so že na začetku prireditve dvignile temperaturo v dvorani s svojim eksplozivnim nastopom članice skupine Žabice z Vrhnike. Žabice se ukvarjajo s cheer športom. Predstavile so nam cheerleading in cheer ples. Navdušen aplavz obiskovalcev po končanih točkah je povedal vse.

V nadaljevanju programa so svoje mojstrstvo na različne načine pokazali tudi člani ostali klubov. Tako ni manjkalo kolesarskih vragolij, videti je bilo mogoče tudi različne načine obvladovanja žog, tako nogometnih kot košarkarskih, smučarske spretnosti na poligonu, mladi karateisti so pokazali svoje znanje v katah in borbah, plesalke so kot vedno prepričale s svojo sproščenostjo in energijo, po koncu prireditve pa so se obiskovalci lahko preizkusili še v lokostrelstvu.

Med prireditvijo je potekal tudi srečelov z lepimi in praktičnimi nagradami. Vsem donatorjem nagrad se na tem mestu najlepše zahvaljujemo za njihove prispevke.

Posebna zahvala je bila namenjena gospodu Pavletu Čuku za njegovo dolgoletno sodelovanje s šolo. Osnovna šola Črni Vrh je na njegovem smučišču SKI BOR v preteklih letih organizirala številne smučarske in sankaške športne dneve, tečaje smučanja in smučarske šole v naravi. Smučišče vsako zimo kljub vedno milejšim temperaturam omogoča odlično smučanje, osebje smučišča s Pavletom Čukom na čelu pa poskrbi, da se obiskovalci na smučišču počutijo dobro.

Po odzivih sodeč so se na športno-zabavni prireditvi dobro počutili tudi obiskovalci prireditve, ki so z aplavzom nagradili vse nastopajoče in organizatorje, ki so prireditev v taki obliki pripravili že tretje leto zapored.

Zapisal: Drago Kavčič