Tekmovanje plesne šole EL1, plesna scena

ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL

V petek, 3. 6. 2022, so se učenke OŠ Črni Vrh, udeležile šolskega plesnega tekmovanja, ki je potekalo v telovadnici vojašnice Vipave. Na tekmovanju so plesali plesalci in plesalke različnih osnovnih šol, kjer ima EL 1, plesna scena svoje skupine. OŠ Črni Vrh so zastopale učenke starejše plesne skupine: Melisa, Nuša, Neli, Anika, Brina, Emili, Onja, Nika, Meta in Mirjam. Med sedemdesetimi tekmovalci in tekmovalkami in budnimi očesi 3 strogih sodnic je Emili dosegla odličen rezultat s 4. mestom v kategoriji od 4. do 6. razreda. Prav tako odlično 4. mesto pa je dosegla Mirjam v kategoriji od 7. do 9. razreda.

Čestitke vsem nastopajočim in mentorici Eleni Mikuž.

Med čakanjem na rezultate so se s svojimi plesnimi koreografijami predstavile tekmovalne skupine in dui plesne šole EL1. OŠ Črni Vrh sta v skupini Old school new generation zastopali Lara in Izabela.

Tekmovalne plesne skupine so se s svojimi točkami predstavile tudi na prireditvi Ajdovščina v maju, v petek, 27. maja 2022 in na košarkarskem turnirju trojk v Ajdovščini v soboto, 4. junija 2022.