Uspehov polno šolsko leto 2023/24

Poletne šolske počitnice so vedno bližje. V petek, 14. junija, so pouk in svoje osnovnošolsko izobraževanje zaključili naši devetošolci. Skupni slavnostni zaključek s pregledom uspehov letošnjega šolskega leta pa je bil 6. junija, ko so smo se zbrali v šolski telovadnici. Z Rahmaninovo klavirsko skladbo nas je v svečani dogodek podelitve priznaj, nagrad in diplom popeljal Andraž Rupnik. Podelitve sta se udeležila tudi predstavnika Združenja veteranov vojne za Slovenijo Zorko Velikanje in Marko Mikuž, ki sta sodelujočim na literarnem natečaju Tudi pri nas je potekalo osamosvajanje podelila bilten zbranih prispevkov in slovensko zastavo.

Naša šola učencem omogoča zelo široko in bogato možnost ustvarjanja, tekmovanj na mnogih akademskih in športnih področij. Mentorsko delo učiteljev, njihovo znanje se preko skupnega dela učitelja in učenca izkaže v uspehu.

Vseh in vsakega uspeha vseh naših učencev smo zelo veseli in vsem čestitamo za njihove dosežke. Prireditev je zaključil Leon Lampe s klavirsko skladbo Amigos pera sempre.

Vsem učencem in delavcem šole je bil razdeljen sladoled.

V zadnjem tednu pouka pa se učenci že igrajo na novem namiznem nogometu v šolski avli. 

Zapisala: Karmen Simonič Mervic